KD Häme asetti ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

9.8.2018 klo 13:46 Uutiset

Hämeen Kristillisdemokraattien piirihallitus nimesi eilen ensimmäiset ehdokkaat eduskuntavaaleihin. Nimetyt ehdokkaat ovat palvelupäällikkö Nina Aitola Hattulasta, lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntija, piirin puheenjohtaja Sonja Falk Lahdesta, hallintopäällikkö Ismo Portin ja kansanedustaja, lääkäri Päivi Räsänen Riihimäeltä.

Kaikkiaan ehdokkaita nimetään täysi 14 ehdokkaan lista.

– KD:n asetelmat tuleviin eduskuntavaaleihin ovat hyvät. Hämeessä meillä on vahva peruskannatus ja lisäksi valtakunnallinen kannatus on ollut nousujohteista. Politiikan myrskyisät vuodet ovat korostaneet KD:n vakautta sekä rakentavaa, yhteistyötä vahvistavaa henkeä. Parin vaalikauden jälkeen kahden paikan tavoittelulle on taas perusteita Hämeessä, arvioi Sonja Falk.

kuvassa vasemmalta: Ismo Portin, Sonja Falk, Päivi Räsänen, Nina Aitola