Helsingin KD nimennyt jo 18 eduskuntavaaliehdokasta

24.2.2019 klo 12:37 Uutiset

Kristillisdemokraattien Helsingin piiri on nimennyt uusiksi eduskuntavaaliehdokkaiksi freelancer Andreas Forsbergin, lastenhoitaja ja lastenerikoistoimintaterapeutti Liisa Haakanan, filosofian maisteri Tiina Hyttisen, päätoimittaja Kristiina Kunnaksen, myyntiedustaja Jani Liukkosen, metsänhoitaja ja toimittaja Tapio Luoma-ahon, KM ja henkilöstön kehittäjä Tanja Närhen, freelancer radiotoimittaja Tiina Parkkisen sekä toiminnanjohtaja ja muistityön kehittäjä Pertti Riihelän. Yhden jo nimetyn ehdokkaan nimi julkistetaan vasta ehdokasasettelun päättyessä 5.3.2019.

Jo aikaisemmin Helsingin piiri on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaiksi pastori ja raamattukouluttaja, kaupunginvaltuutettu Mika Ebelingin, auktorisoitu yritysneuvoja ja diplomi-insinööri Elie El-Khourin, teologian yo ja Helsingin KD Nuorten varapuheenjohtaja Miikka Korpirannan, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Sari Kuminin, muusikko ja sosionomiopiskelija Krista Lyyräsen, KD Nuorten puheenjohtaja ja opiskelija Aleksi Sarasmaan kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja Tuulikki Teporan sekä pastori ja 1. varavaltuutettu Mauri Venemiehen.

Viimeiset neljä piirin eduskuntavaaliehdokasta nimetään piirihallituksen kokouksessa 1.3.2019.

–          ”Vahvalla, monipuolisella ja täydellä 22 ehdokkaan listalla tulemme kampanjoimaan kansanedustajan paikan Kristillisdemokraateille Helsingissä”, piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora (kuvassa) kertoo.