KD:n puoluekokous pidetään etäkokouksena Zoomissa 27.-28.8.

17.8.2021 klo 11:45 Uutiset

Kristillisdemokraattien 34. sääntömääräinen puoluekokous pidetään koronatilanteesta johtuen etäkokouksena Zoom-sovelluksella 27-28.8.

Muut kuin viralliset kokousedustajat voivat seurata kokousta nettilähetyksenä KD:n Facebook-sivun kautta osoitteessa fb.com/kristillisdemokraatit. Seuraaminen ei edellytä oman FB-tunnuksen luomista.

Puoluekokous alkaa perjantaina 27.8. kello 16 ja jatkuu lauantaina 28.8. kello 9. Henkilövaalit pidetään eli puolueen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä puoluevaltuuston jäsenet ja puheenjohtaja valitaan perjantaina.

Torstaina 26.8. KD Nuoret järjestää kello 18 alkaen puoluekokouksen ”etkot” sisältäen mm. puoluejohtoon ehdolla olevien tentin.

Puoluekokousedustajille lähetetään kokouslinkit, kokouksen esityslista ja muut tiedot sähköpostilla ennen puoluekokousta. Tarkoitus on, että kaikki puoluekokousedustajat osallistuvat kokoukseen etänä Zoomilla.

Jos netin kautta osallistuminen ei ole jollekin puoluekokousedustajalle mahdollista, lain edellyttämänä fyysisenä kokouspaikkana toimii Kansanlähetyksen tilat Helsingin Alppilassa, Karjalankatu 2 A 1. Jos tulee fyysisesti paikalle, tästä tulee ilmoittaa etukäteen (viimeistään su 22.8. mennessä): [email protected] tai puh 044 552 5030. Muut kuin puoluekokousedustajat voivat seurata puoluekokousta striimauksen kautta netistä.

Jos puoluekokousedustaja ei pääse osallistumaan puoluekokoukseen, esteestä tulee ilmoittaa mahdollisimman pikaisesti (viimeistään su 22.8. mennessä) puolueen järjestöpäällikölle sähköpostiosoitteella [email protected] tai puhelimitse 044 552 5030. Näin tieto ja linkki kokoukseen saadaan ajoissa varaedustajalle.

Tutustu kokouksen asialistaan, ehdolla oleviin henkilöihin ja jäsenyhdistysten tekemiin aloitteisiin puoluekokoussivulta KD:n puoluekokous 2021