Kompassissa AlfaTV:llä su 30.1. klo 19.30 ”Minne EU on matkalla” – Sari Essayah haastateltavana

29.1.2022 klo 10:01 Uutiset

Kompassi-ohjelmassa AlfaTV:n kanavalla sunnuntaina 30.1. kello 19.30 teemana on ”Minne EU on matkalla?” Kristiina Kunnaksen haastateltavana on KD:n puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah.

Puolen tunnin keskusteluohjelma uusitaan mm. maanantaina 31.1. kello 20.30 ja keskiviikkona 2.1. kello 9. Tämän ohjelman kustantaa Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä. Joka toinen viikko lähetettävät Kompassi-ohjelmat ovat jälkikäteen katsottavissa myös suoratoistosivulta permanto.fi.

Kristillisdemokraattinen puolue kustantaa lisäksi jokaviikkoista kymmenminuuttista radio-ohjelmaa KD-Kompassia, joka lähetetään Radio Deissä lauantaipäivisin ja uusintana maanantai-iltaisin. Lauantaina 29.1. kello 12.50 ohjelmassa analysoidaan KD:n hyvää aluevaalitulosta. Ismo Portinin haastateltavana on puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

Radiolähetykset ovat kuunneltavissa takautuvasti suoratoistona soundcloud.com/kristillisdemokraatit.