Puoluekokous 26.8. ja 27.8. Joensuussa

29.4.2023 klo 16:04 Uutiset

Kristillisdemokraattien seuraava, 35. sääntömääräinen puoluekokous pidetään Joensuussa Sokos Hotel Kimmelissä lauantaina 26.8. ja sunnuntaina 27.8.2023. Samassa hotelli Kimmelin tiloissa on itse kokous, ruokailut, lauantain iltatilaisuus ja majoitus.

Kokouksessa käsitellään kaikki puoluekokouksen sääntömääräiset asiat, kuten valitaan seuraavalle 2-vuotiskaudelle puolueen puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtaja ja puoluevaltuuston puheenjohtaja. Lisäksi kokouksessa valitaan KD:n presidenttiehdokas ja hyväksytään puolueen sääntömuutokset.

Katso puoluekokouksen alustavat aikataulut ja muut tiedot sivulta: www.kd.fi/puoluekokous. Ruokailuihin ja kahveihin pitää ilmoittautua ajoissa, viimeistään 19.6. mennessä. Myös majoitus kannattaa varata ajoissa.

Tervetuloa iloiseen Pohjois-Karjalaan!

Puoluekokouksen infot on ruotsiksi sivulla: www.kd.fi/sv/partikongress.