Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä 22.8. Tampereella ja puoluekokous 26.-28. Joensuussa

17.8.2023 klo 09:08 Uutiset

Kristillisdemokraattien syyskauden työ on alkamassa täydellä tohinalla. KD eduskuntaryhmä kokoontuu kesäkokoukseensa Tampereelle tiistaina 22. elokuuta. Kello 16-17 Kristillisdemokraatit tapaavat kaupunkilaisia Tampereen Jugendtorilla (Keskustorin laidalla, Hämeenkadun toisella puolella). Tervetuloa siis myös KD-teltalle juttelemaan ja kahvittelemaan KD:n kansanedustajien sekä muiden paikalla olevien vastuunkantajien kanssa.

Tiistaina aamupäivällä Kristillisdemokraateilla on vierailuohjelmaa ja illalla ryhmä tapaa Pirkanmaan KD-aktiiveja.

Kristillisdemokraattien 35. sääntömääräinen puoluekokous pidetään Joensuussa lauantaina 26.8. ja sunnuntaina 27.8. Kokouksessa käsitellään kaikki puoluekokouksen sääntömääräiset asiat, kuten valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle puolueen puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtaja ja puoluevaltuuston puheenjohtaja. Lisäksi kokouksessa päätetään KD:n osallistumisesta presidentinvaaleihin ja hyväksytään puolueen sääntömuutokset. Puoluekokous striimataan molempina päivinä eli kokousta voi seurata netin kautta.

Lauantaina ennen kokouksen alkua kello 11-12 kansanedustajia ja ministeriä voi tavata Joensuun torilla.