KD hakee markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa

26.11.2023 klo 20:04 Uutiset

Suomen Kristillisdemokraatit hakee markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2024 alkaen. Työ on kokoaikainen.

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä puolueen muiden työntekijöiden, puoluejohdon sekä puolueen eduskuntaryhmän kanssa.

Haemme vahvaa markkinoinnin ja viestinnän osaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työssä suunnittelet ja toteutat markkinointia ja ulkoista viestintää monipuolisesti puolueen eri kanaviin. Painopistealueena on sosiaalinen media. Suunnittelet ja toteutat erilaisia kampanjoita. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme, että hallitset keskeiset sosiaalisen median alustat, etenkin Facebook, Instagram, X ja TikTok sekä edellytämme riittävää kokemusta markkinoinnin ja viestinnän parista. Hallitset työhösi liittyvät keskeiset graafiset ohjelmat sekä osaat suunnitella ja tuottaa videomateriaaleja. Sinulla tulee olla työssä tarvittavaa suunnittelu- ja organisointikykyä. Työskentelet järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti.

Eduksi luemme ruotsin tai englannin kielen hyvän osaamisen. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta poliittisesta viestinnästä ja kampanjoiden toteuttamisesta.

Lisätietoja antavat vt. puoluesihteeri Mikko Rekimies puh. 044 552 5030 sekä puolueen 1. varapuheenjohtaja Mika Poutala puh. 09 432 3124.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t 14.12.2023 mennessä Mikko Rekimiehelle sähköpostilla: [email protected]. Sopivia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.