Mikko Jaanu ja Janne Pahkala Perussuomalaisista KD:n valtuustoryhmään Kouvolassa

15.5.2024 klo 13:54 Uutiset

Kouvolan kaupunginvaltuutetut Mikko Jaanu ja Janne Pahkala liittyvät sitoutumattomina Kristillisdemokraattien valtuustoryhmään. Asiasta on sovittu viime viikolla valtuustoryhmän sekä Jaanun ja Pahkalan kanssa.

Valtuustoryhmä jatkaa laajennetulla kokoonpanolla valtuustokauden loppuun eli 2025 kevääseen saakka. Jaanun ja Pahkalan myötä Kristillisdemokraattien kolmijäseninen valtuustoryhmä kasvaa kaupunginvaltuustossa viisijäseniseksi. Samalla ryhmä nousee Vihreiden ohi ja on nyt kaupungin viidenneksi suurin valtuustoryhmä.

Ryhmän laajentuminen antaa aiempaa paremmat mahdollisuudet viedä KD:n kannalta tärkeitä asioita eteenpäin valtuuston työskentelyssä.

Lisätietoja:

Tiina Hämäläinen (kuvassa)

Valtuustoryhmän puheenjohtaja, maaritiina (at) gmail.com