Tampereen osasto esittää Sari Tanusta puolueen varapuheenjohtajaksi

12.6.2015 klo 22:47 Uutiset

KD:n Tampereen osasto esittää kansanedustaja Sari Tanusta KD:n varapuheenjohtajaksi. Tanus nauttii johtokunnan täyttä luottamusta ja hän on osoittanut suurta rohkeutta ja viisautta toimissaan. Hän kuuntelee herkällä korvalla ihmisten asioita ja tekee parhaansa saadakseen kulloisiin asioihin oikeudenmukaisuutta. Tanuksella on perinteiset arvot kohdallaan ja hoitaa tehtäviään kristillisesti ja demokraattisesti. Kansanedustajana hän on omistautunut työlleen ja pystyy hoitamaan hyvin myös varapuheenjohtajan tehtäviä, kertoo osaston puheenjohtaja Petri Klemola.

Sari Tanus valittiin kansanedustajaksi tänä vuonna Pirkanmaan vaalipiiristä. Hän on 51-vuotias erikoislääkäri ja gynekologi Tampereelta. Tanus on tullut tunnetuksi myös Omantunnonvapaus -kansalaisaloitteen vireillepanijana.

Kristillisdemokraattien puheenjohtajisto valitaan puoluekokouksessa Savonlinnassa 28.8.2015. Lisätietoja: www.kd.fi/puoluekokous.