Etelä-Savon piirihallitus huolissaan talviliukkaiden aikaan tapahtuneista liukastumisvahinkojen aiheuttamasta laskusta kansantaloudelle

10.10.2015 klo 14:28 Uutiset

KD:n Etelä-Savon piirihallitus on huolissaan talviliukkaiden aikaan tapahtuneista liukastumisvahinkojen aiheuttamasta laskusta kansantaloudelle. Liukastumisvahingoista koituu vuositasolla maassamme vähintään 150-200 miljoonan euron kokonaiskustannukset. Vahinkojen ennaltaehkäisyyn tulisikin suunnata voimavaroja nykyistä enemmän. Yksi keino liukastumistapaturmien vähentämiseen olisi kampanjoida  erilaisten liukuesteiden ja nastoitettujen jalkineiden puolesta.

KD:n piirihallitus haastaakin kuntia, yksityisiä tahoja sekä hyväntekeväisyysjärjestöjä turvallisuustalkoisiin asian puolesta. Nastoitettuja jalkineita ja erilaisia jalkineisiin kiinnitettäviä liukuesteitä voitaisiin hankkia ”talkoilla” riskiryhmille.

 

Lisätietoja:

Tapani Hannonen, kunnossapitopäällikkö, Savonlinna

puh 044 259 7311, [email protected]

 

Jouni Koskela, Etelä-Savon piirin pj., Savonlinna

puh 0400 188 825, [email protected]

 

Valokuva on otettu puoluekokousjärjestelyjen yhteydessä Savonlinnassa kesällä 2015. Piirin puheenjohtaja Jouni Koskela toinen vasemmalta.