KD Varsinais-Suomi: Ihminen SOTE-uudistuksen keskiössä & Sisäilmaongelmat otettava vakavasti

29.4.2017 klo 14:45 Uutiset

IHMINEN SOTE-UUDISTUKSEN KESKIÖSSÄ

SOTE-uudistuksessa palveluiden saatavuus ja toimiva valinnanvapaus edellyttää riittävää palveluneuvontaa kaikille tarvitsijoille sekä sosiaali- että terveyspalveluissa. Asiakkaan vastuulle ei pidä jättää sirpaloituneen palvelutarjonnan viidakossa selviämistä. On oltava yksi puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jossa palvelu sisältää kokonaisvaltaisen asiakkaan auttamisen palveluiden löytämisessä ja saavuttamisessa.

Suomen Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen piirikokous edellyttää palveluiden ja ohjauksen helppoa saatavuutta jokaiselle.

 

SISÄILMAONGELMAT OTETTAVA VAKAVASTI

Kuntien on suhtauduttava vakavasti sisäilmaongelmiin ja ryhdyttävä jämäkästi niiden ratkaisuun. Ongelmien vähättelystä on päästävä tosiasioiden tunnustamiseen ja toimenpiteisiin.

Suomen Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen piirikokous vaatii lakiin selkeät vastuut riittävästä julkisen sektorin käytössä olevien kiinteistöjen huollosta, esim. ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta, sekä sanktiot kiinteistöhuollon laiminlyönnistä.

 

Kristillisdemokraattien Varsinais-Suomen piiri piti kevätkokouksensa Naantalin kaupungintalolla 29.4.2017. Mukana kokouksessa olivat mm. nyt kuntavaaleissa valittuja valtuutettuja (vasemmalta): Marjatta Halkilahti Salosta, Pertti Vallittu Salosta, Jari Pulkkinen Raisiosta, Jaana Shelby Kaarinasta, Kimmo Jalonen Paimiosta, Päivi Nieminen Maskusta, Auli Loponen Liedosta sekä Martti Heikkilä Liedosta.