Helsingin KD: Presidenttikisa vaatii mukaan Kristillisdemokraattista ehdokasta!

1.8.2017 klo 19:27 Uutiset

Helsingin Kristillisdemokraattien mielestä puolueen tulee asettaa oma presidenttiehdokas ensi tammikuussa käytettäviin presidentinvaaleihin.

–          Haluamme kristillisdemokraattista vaihtoehtoa ja arvomaailmaa edustavan ehdokkaan mukaan presidenttikisaan. Meillä on mm. puolueemme nykyinen puheenjohtaja Sari Essayah sekä edellinen puheenjohtaja Päivi Räsänen, jotka olisivat erinomaisia presidenttiehdokkaita ja presidenttejä maallemme.  Molemmilla on pitkäaikaista kokemusta ja osaamista vaativista tehtävistä, Essayah´lla mm. europarlamentaarikkona ja Räsäsellä sisäministerinä, kertoo piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora.

Kristillisdemokraatit päättävät presidentinvaaleihin osallistumisesta puoluekokouksessa 18. – 19.8.2017 Seinäjoella. KD:n Helsingin piirihallitus toivoo, että puoluekokous pääsee valitsemaan oman presidenttiehdokkaan useammasta vaihtoehdosta.

Kristillisdemokraattien Helsingin piirihallitus

(kuvassa: piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora)