Puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies hakee puoluesihteeriksi

20.9.2019 klo 16:43 Uutiset

Noin kahdeksan vuotta puolueen järjestöpäällikkönä toiminut Mikko Rekimies hakee Kristillisdemokraattien puoluesihteeriksi. Työssään järjestöpäällikkönä Rekimies on vastannut osaltaan mm. KD:n kenttätoiminnasta, puolueen sisäisestä viestinnästä, ulkoisten viestintäkanavien päivittämisistä, koulutusten ja muiden isojen tapahtumien, kuten vaaliavajaisten, järjestämisistä sekä toiminut kouluttajana ja puhujana eri puolilla Suomea. Viime keväänä ennen eduskuntavaaleja Rekimies tuurasi puoluesihteeriä puolueen vaalipäällikön tehtävissä sairausloman aikana. Ennen järjestöpäällikön tehtävää Rekimies toimi KD:ssä mm. Helsingin piirin puheenjohtajana ja piirisihteerinä sekä puoluehallituksen ja puoluevaltuuston jäsenenä.

–          Lähtökohta hakemiselle on, kun niin moni on kysynyt ja pyytänyt hakemaan puoluesihteeriksi. Haluan olla kehittämässä puolueemme politiikkaa ja toimintaa, jotta KD voi olla jatkossa entistä isompi ja vaikutusvaltaisempi puolue Suomessa ja Euroopassa. Kaiken tekemisemme taustalla tulee olla kolme ohjenuoraa: miten voimme nostaa kannatustamme, miten voimme menestyä paremmin vaaleissa ja miten voimme poliittisesti vaikuttaa vahvemmin. Kristillisdemokratia on aate, mikä pitää pystyä myymään paremmin ja tehokkaammin äänestäjille, Rekimies kertoo.

Kristillisdemokraattien puoluesihteeri valitaan sääntömääräisenä puoluekokousvuonna puoluevaltuuston syyskokouksessa seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi. Puoluevaltuuston syyskokous pidetään 24.11.2019 Silja Europa –laivalla.