KD:n kuntavaaliavaus Facebook Live-koulutustapahtumana lauantaina 13.2.

11.2.2021 klo 18:10 Uutiset

Polkaisemme KD:n kuntavaalikampanjan käyntiin Facebook LIVE -tapahtumalla lauantaina 13.2. klo 13-16. Tilaisuus on suorana lähetyksenä KD:n julkisella Kristillisdemokraatit-sivulla www.fb.com/kristillisdemokraatit.

Koulutustapahtumassa kannustavat ja evästävät KD:n ehdokkaita ja osastoja kampanjaan puolueen puheenjohtaja Sari Essayah, 1. varapuheenjohtaja Peter Östman, puoluesihteeri Asmo Maanselkä ja tiedottaja Merja Eräpolku. KD:n ruotsinkielisen järjestön tervehdyksen pitää Leo Byskata.

Iltapäivän aikana kuullaan puheenvuoroja KD:n paikallisilta vastuunkantajilta niin isoista kaupungeista kuin pikkukunnistakin. Saamme käytännön vinkkejä kampanjan hoitamiseen eri näkökulmista. Puheenvuoron käyttävät Kristiina Drotar Espoosta, Satu Melkko Liperistä, Annika Lyytikäinen Kouvolasta, Jouni Koskela Savonlinnasta ja Piia Nurmela Lempäälästä.Moderaattoreina järjestöpäällikkö Mikko Rekimies ja KD naisten 2.vpj Ruut Nygård.