Haemme puoluesihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2024 – 31.12.2025

10.9.2023 klo 14:09 Uutiset

Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston syyskokous valitsee puolueen sääntöjen mukaisesti sääntömääräisenä puoluekokousvuonna puoluesihteerin aina seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi.

Haemme puoluesihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2024 – 31.12.2025.

Puoluesihteerinä toimit tiiviissä yhteistyössä puolueen puheenjohtajiston, eduskuntaryhmän ja kristillisdemokraattien muun johdon sekä muiden puolueiden kanssa. Sinulla tulee olla hyvä verkostoitumiskyky myös kansainvälisesti.

Tehtäväsi on ohjata puolueen toimintaa puoluevaltuuston hyväksymän hallintosäännön mukaisesti, hoitaa puolueen asioita puoluehallituksen, puoluevaltuuston ja puoluekokouksen päätösten mukaisesti sekä vastata puolue-elinten päätösten toteutumisesta.

Haemme vahvaa tiimityön osaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot.  Arvostamme suunnittelu- ja organisointikykyä, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, kielitaitoa (vähintään suomi, ruotsi, englanti), digiosaamista sekä valmiutta kenttätyöhön ja runsaaseen matkustamiseen. Valittavalla tulee olla kokemusta järjestötyöstä ja ymmärrystä vapaaehtoistyön merkityksestä.

Sitoutuminen Kristillisdemokraattiseen ideologiaan ja arvopohjaan on sinulle oleellisen tärkeää, samoin kyky edistää kristillisdemokratian kehittymistä ja vahvistumista maassamme.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä riittävää työn kautta hankittua kokemusta vastuullisista tehtävistä. Arvostamme kokemusta Kristillisdemokraattien toiminnasta sekä erilaisten kampanjoiden vetämisestä.

Tehtävä alkaa 1.1.2024 ja on määräaikainen 31.12.2025 saakka.

Lisätietoja antavat puolueen vaalitoimikunnan puheenjohtaja Mimosa Helander puh. 040 963 1010 sekä puolueen puheenjohtaja Sari Essayah puh 0400 252 999.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t 8.10.2023 mennessä vaalitoimikunnan sihteeri Mikko Rekimiehelle mieluiten sähköpostilla: [email protected].

Tai postitse:
Suomen Kristillisdemokraatit
Mikko Rekimies
Karjalankatu 2 A, 7.krs
00520 HELSINKI

Kuoreen tunnus: ”puoluesihteeri”

Nykyinen puoluesihteeri Elsi Juupaluoma ei hae jatkokautta, uutinen KD-lehdessä.