Tampereen KD tarjosi joulutorttukahvit ja julkaisi ensimmäiset 15 kuntavaaliehdokasta

20.12.2016 klo 16:32 Uutiset

Tampereen Kristillisdemokraatit juhlistivat joulua tarjoamalla lauantaina 17.12. Tampereen kauppahallissa hyvää joulumieltä ja joulutorttukahvit noin 250 kävijälle. Keskustelemassa ihmisten kanssa oli iso joukko aktiiveja kevään kuntavaaliehdokkaista ja Tampereen KD:n johtokunnasta sekä Pirkanmaan kansanedustaja Sari Tanus.

– Panostimme enemmänkin läsnäoloon ja keskusteluun ja siinä onnistuttiin hyvin. Meitä oli paikalla hieno joukko Tampereen kristillisdemokraatteja ja ensimmäistä kertaa mukana olleet ehdokkaat totesivatkin, että tällainen toiminta on juuri sitä mitä tarvitaan. Paikalla Liisan leipomon kahvilassa kävi noin 250 ihmistä, jotka halusivat jutella ja olivat kiitollisia, että heitä muistettiin tällä tavoin, kertoo mukana ollut Tampereen KD:n puheenjohtaja Petri Klemola.

Samalla KD Tampere julkaisi ensimmäiset 15 kuntavaaliehdokastaan:

sosionomi (AMK) Sari Ahola

ohjelmistotieteen DI Antto Hautamäki (sit)

toimittaja Petri Klemola

merkonomi Katja Koivistoinen

laboratoriopäällikkö, DI Kimmo Kuikanmäki

kotihoidon asiakasohjaaja, sairaanhoitaja-terveydenhoitaja Elina Lind

FM, aineenopettaja Suvi Linjamaa-Korppi

lähihoitaja/ohjaaja Nalle Niemimaa

sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri Tiina Oksanen

liiketoimintajohtaja, DI Auli Peltola

sosiaali- ja terveysalan opettaja, YTM Sirpa Pursiainen

yrittäjä Jukka Putkonen

koneinsinööri Eino Rajakangas

opiskelija Minna Rajala

kansanedustaja Sari Tanus

 

Kuvassa vasemmalta: Sari Tanus, Petri Klemola, Suvi Linjamaa-Korppi, Jukka Putkonen, Jannette Sandberg (KD Tampereen osaston sekä valtuustoryhmän sihteeri), Antto Hautamäki, Sirpa Pursiainen, Tiina Oksanen ja Katja Koivistoinen.