Maatalouden ja energian tuotannon turvaaminen? – Sari Essayah KD-LIVE:ssä ke 16.3. klo 18

15.3.2022 klo 11:59 Uutiset

Maatalouden kriisi on syvä ja vaatii pikaisia toimenpiteitä. Miten turvataan huoltovarmuus keskeisillä sektoreilla, kuten ruokahuollossa ja energiantuotannossa?

Kristillisdemokraatit ovat koonneet keinoja maatalouden akuutin tilanteen helpottamiseksi sekä maatalouden ja energiahuollon omavaraisuuden kehittämiseksi. Kansanedustaja, puolueen puheenjohtaja Sari Essayah kertoo KD:n ehdotuksista keskiviikkona 16.3. kello 18 KD LIVE:ssä. Haastattelijana on Merja Eräpolku.

KD LIVE-lähetyksen seuraaminen ei tarvitse kirjautumista, riittää että olet sivulla www.facebook.com/kristillisdemokraatit. Mikäli live-video ei ala näkyä klo 18.00, päivitä nettiselaimesi. Kysymyksiä voit lähettää etukäteen [email protected] osoitteella.