KD:n eduskuntavaalikampanjan avajaiset merellä 28.-29.1. – Lähde kanssamme mukaan vaalityöhön!

25.10.2022 klo 16:25 Uutiset

Huhtikuussa 2023 pidettävät eduskuntavaalit lähestyvät jo kovaa vauhtia. Tule mukaan tekemään suunnanmuutosta Suomeen kristillisdemokraattien joukossa. Voit viestittää meille olevasi halukas asettumaan ehdokkaaksi, liittyä jonkin ehdokkaan tukitiimiin tai vaikkapa auttaa oman alueesi KD:n osastoa tai piirijärjestöä vaalityössä. Lue lisää

Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliavajaiset pidetään M/S Viking XPRS laivalla 28.-29.1.2023. Lähde mukaan Tallinnan-risteilylle KD-väen seurassa – tutustumaan, oppimaan ja viettämään aikaa yhdessä! Laivalla pidetään mm. koulutusta ehdokkaille ja vaalitiimiläisille sekä pidetään puoluehallituksen kokous. Musiikista vastaa Roberto Brandao.

Laiva lähtee Helsingistä lauantaina klo 10.30 ja palaa Helsinkiin sunnuntaina klo 9.30. Satamassa pitää olla lauantaina klo 9.15 mennessä. Lauantaina mahdollisuus käydä Tallinnassa klo 13-17.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään su 18.12.2022 mennessä nettilomakkeella: kd.fi/risteily
Hyttipaikan hinta alkaen 29,50 €. Hinta riippuu hyttiluokasta ja montako henkilöä hytissä on. Laivan ruokailut varataan ja maksetaan etukäteen. Tarvittaessa lisätietoja: [email protected] tai puh 044 552 5030. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan heti 🙂