KD:n Etelä-Pohjanmaan piirihallitus pakolaistilanteesta

23.9.2015 klo 13:14 Uutiset

KD Etelä-Pohjanmaan piirihallitus haluaa kiinnittää Suomen hallituksen huomion niihin ihmisiin, joilla on kristityn taustansa vuoksi vaikea päästä pakolaisleireille.

 

Turvapaikka- ja pakolaistilannetta ratkottaessa on huomioitava yksittäisen ihmisen ja kansanryhmän hätä, organisoitu ja ilmeisen laajamittainen rikollisbisnes. Suomen valtiolla ja kansalla on rajallinen mahdollisuus ja vastaanottokyky ratkaista hallitsematon ongelma. Mukaan tarvitaan erityisesti YK kansainvälisenä toimijana yhteisen ponnistelun lisäksi.

 

Sisällissodassa olevilla alueilla on äärijärjestöjä, joiden tarkoituksena on eliminoida kaikki kristityt. Heidän ottamisensa Suomen pakolaiskiintiöihin on maamme tradition ja arvopohjan vuoksi perusteltua.

 

Kristillisdemokraattien Etelä-Pohjanmaan piiri

 

lisätietoja:

Kimmo Rantanen, piirin puheenjohtaja

puh 0400 749 777, [email protected]