KD:n aluevaaliohjelma kuunneltavissa podcastina: ”Haluamme tavoittaa ihmisiä, jotka eivät lue yhteiskunnallisista asioista”

4.11.2021 klo 14:13 Uutiset

Kristillisdemokraattien tuore aluevaaliohjelma otsikolla ”Enemmän hyvinvointia, vähemmän hallintoa” on nyt kuunneltavissa audioversiona. Se löytyy puolueen uudelta podcast-sivustolta osoitteesta anchor.fm/kdpodcast sekä Spotify ja Apple Podcasts -kuuntelualustoilta.

– Esitys luetusta ohjelmasta tehtiin puoluehallituksessa, jotta voisimme huomioida etenkin näkövammaiset ja muut ryhmät, joille kirjoitettu teksti on mahdoton tai tuottaa vaikeuksia lukea. Haluamme myös tavoittaa sellaisia ihmisiä, esimerkiksi nuoria ja maahanmuuttajia, jotka eivät normaalisti lue yhteiskunnallisista asioista nettisivuilta ja lehtien palstoilta, kertoo puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

Tekstin lukijana on KD:n hallintopäällikkö Ismo Portin. Kappaleittain jaetun ohjelman kokonaispituus on 49 minuuttia.

– Toivottavasti ohjelman löytävät kuunnellakseen myös muut äänikirjoja ja podcasteja kuuntelevat ihmiset, joita Suomessa on jatkuvasti enemmän, Portin sanoo.