Eduskuntavaalien vaalipäivä 2.4. – valitse ehdokkaasi!

29.3.2023 klo 07:00 Uutiset

Tulevissa eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Valittavana on järjettömien ideologioiden tie tai suunnanmuutos perusasioiden ja -arvojen äärelle. Kristillisdemokraatit on vaihtoehto vastuuttomuudelle ja linjattomuudelle.

Valitse ehdokkaasi: www.kd.fi/ehdokkaat. Tutustu KD:n vaaliohjelmaan: täältä.

  • Varsinaisena äänestyspäivänä 2.4. voi äänestää vain oman kotipaikkakunnan omassa äänestyspaikassa joka on ilmoitettu äänestäjälle lähetettyyn ilmoituskorttiin. Äänestyspaikan voi tarkistaa Oikeusministeriön vaalipalvelunumerosta: 0800 9 4770 (suomeksi) | 0800 9 4771 (ruotsiksi).
  • Äänestäessä mukana pitää olla henkilöllisyystodistus, joka voi olla poliisin myöntämä henkilökortti, passi, ajokortti tai vastaava kuvallinen asiakirja. Äänestämisestä voi lukea tarkemmin: vaalit.fi.

Sinun äänelläsi on suuri merkitys. Vaalivoitto tehdään yhdessä. Valitse #JärjenÄäni ja äänestä Kristillisdemokraatteja!