Kolme avustajaa valittu KD:n ryhmäkansliaan

30.4.2015 klo 11:14 Uutiset

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä on tehnyt päätöksen kolmen työntekijän palkkaamisesta puolueen kansanedustajien avustamista ja ryhmän yhteistä toimintaa varten.

Ryhmäkansliassa avustajatehtävissä työskentelee 1.5. alkaen oikeustieteen maisteri, kauppatieteiden ylioppilas Johanna Kosunen  ja kampanjapäällikkö Jukka Salmi sekä osa-aikaisesti humanististen tieteiden kandidaatti Eva-Maria Kyllästinen. Kosunen ja Kyllästinen toimivat avustajina myös edellisellä kaudella.

Työntekijöiden päätehtävänä on avustaa kansanedustajia valtiopäivätoimintaan liittyvissä valmistelu- ja suunnittelutehtävissä, tausta-aineiston kokoamisessa, viestinnässä, yhteydenpidossa sekä sihteeri- ja toimistotehtävissä. Tehtävät ovat määräaikaisia vaalikauden loppuun. Rekrytointeja jatketaan toukokuussa.