Tervetuloa KD:n Ideariihi-päivään Tampereelle la 13.6.

1.6.2015 klo 12:22 Uutiset

Lauantaina 13.6. klo 11.30 – 16 pidetään KD:n ideariihi kaikille jäsenille ja aktiiveille Tampereen kirjastotalo Metsossa, Pirkankatu 2. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

KD:n äsenistössä ja vastuunkantajissa on ilmennyt tarvetta syvällisemmälle keskustelulle puolueen linjasta ja tulevaisuudesta. Tähän vastaamiseksi puoluekokouksessa 2013 hyväksyttiin tulevaisuustoimikuntaa koskeva aloite. Tulevaisuustoimikunta on kokoontunut muutaman kerran, mutta nyt on aika aloittaa myös laajempi keskustelu. Haluamme katsoa hieman pidemmälle. Mikä merkitys kristillisdemokraateilla on Suomen poliittisessa kentässä vuonna 2030?

Kutsumme sinut mukaan pohtimaan tulevaisuutta Tampereella järjestettävään ideariiheen. Tarkoitus on vapaasti ideoida ja keskustella, millä askeleilla KD murtautuu kansan laajaan tietoisuuteen sekä löytää omaleimaisia tavoitteita, joita kohti kulkea yli vaalikausien. Haluamme myös vahvistaa KD yhteisöä sillä, että pääsemme myös kasvotusten jakamaan ajatuksiamme.

Tilaisuuden fasilitaattorina toimii KD 3. vpj Laura Peuhkuri ja emäntänä Pirkanmaan piirin pj Riitta Kuismanen. Mukana on myös tulevaisuusaloitteen isä Petteri Hiienkoski Helsingistä sekä Pirkanmaan kansanedustaja Sari Tanus tuo terveiset tilaisuuteen.

Tule rohkeasti mukaan jakamaan ajatuksesi ja kohtaamaan KD-ystäviä kehittämismielellä!

Päivän ideariihen jälkeen on mahdollista jatkaa juttua ja tutustumista Riitan mökkisaunalla!

Ilmoittautumiset pe 5.6. mennessä puolueen varapj Laura Peuhkurille: [email protected], puh 045 179 9880.

Lisätietoja:

soittamalla Lauralle: 045 179 9880 tai koskien tilaa, kulkuyhteyksiä ja mökkijatkoja Riitalle: 040 568 7936.

 

kuvassa vasemmalta: Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri ja Petteri Hiienkoski