Uutta Kristillisdemokraateilla: KD Kouvolan Kantriseutujen paikallisosasto on syntynyt

2.2.2017 klo 12:20 Uutiset

Kristillisdemokraattien järjestötoiminta Kouvolan kaupungin alueella kehittyy ja ottaa tuoreita askeleita eteenpäin. KD:n Valkealan paikallisosasto on vaihtanut nimensä KD Kouvolan Kantriseutujen paikallisosastoksi. Samalla osasto laajentaa toimintaansa koko kaupungin alueelle. Tavoitteena on nostaa esille laajan Kouvolan eri osien ja asukkaiden tarpeita, jotta jokainen kouvolalainen voisi kokea kaupungin omakseen ja hyväksi kotikaupungiksi.

KD Kouvolan Kantriseutujen paikallisosaston puheenjohtajana toimii Reijo Vaurula ja varapuheenjohtajana Sakari Smeds. Johtokunnan jäseninä toimivat Maria Hyppänen, Johanna Pyötsiä ja Tiina Savolainen.

Kristillisdemokraateilla on Kouvolassa kolme paikallisosastoa: KD Kouvolan paikallisosasto, KD Kouvolan kantriseutujen paikallisosasto ja KD Elimäen paikallisosasto. Osastojen toimintaa tukee yhteinen kunnallisjärjestö.

Kouvolan Sanomien uutinen aiheesta: täällä

Kuvassa: KD Kouvolan kantriseutujen paikallisosaston puheenjohtaja Reijo Vaurula