Tänään koko Suomi äänestää – Pidetään koko maa ja kaikki kuntalaiset mukana!

13.6.2021 klo 09:44 Uutiset

Kristillisdemokraatit tahtovat hoitaa kotikuntasi asioita vastuuntuntoisesti ja hyvässä yhteistyössä. KD:n ehdokkaita on 1945 ympäri maata 235 kunnassa. KD:n ehdokkaat löydät paikkakunnittain numeroineen löydät ehdokasgalleriastamme

Tänään sunnuntaina 13.6. voit äänestää kello 9-20 kuntasi Sinulle ilmoittamassa asuinalueesi mukaan määrittyvässä äänestyspaikassa. Muistathan ottaa henkilötodistuksen mukaan. Rohkaise myös läheisiäsi ja ystäviäsi käyttämään äänioikeuttaan, tarvittaessa auta heitä äänestyspaikalle.

Meille Kristillisdemokraateille kuntien peruspalvelut ovat sydämen asia. Tahdomme rakentaa kuntia, joissa on ilo asua, tehdä töitä ja yrittää. Haluamme panostaa laadukkaaseen perusopetukseen, turvalliseen varhaiskasvatukseen ja monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Rakennamme kuntia, joissa on hyvä ja turvallista ikääntyä, joissa heikoimmista pidetään huolta ja joissa jokainen nuori löytää paikkansa. Teemme työtä kuntalaisten hyvinvoinnin tukemiseksi, osallisuuden kokemiseksi ja liikkumisen lisäämiseksi.

Pidetään koko maa ja kaikki kuntalaiset mukana!