Puolueen 2. varapj Teuvo V. Riikonen eduskuntavaaliehdokkaaksi Kaakkois-Suomessa

21.12.2014 klo 18:46 Uutiset

Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piirihallitus on nimennyt savonlinnalaisen toiminnanjohtaja Teuvo V. Riikosenehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Teuvo V. Riikonen on Parikanniemisäätiön toiminnanjohtaja, kirjailija ja pappi.
Hän on toiminut kolme kertaa kriisinhallinta- ja rauhanturvajoukoissa Golanilla, Afganistanissa ja juuri kotiutunut Libanonista, jossa hän palveli UNIFIL operaation Suomalais-irlantilaisen pataljoonan sotilaspappina. Riikonen on kirjoittanut tai ollut yhtenä kirjoittajana yli 30:ssa kirjassa.

Hän on neljättä kautta Savonlinnan kaupunginvaltuutettu ja kolmatta kautta Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja. Riikonen on ollut aikaisemmin muun muassa kirkolliskokousedustaja, kaupunginhallituksen jäsen ja varakansanedustaja.

Kristillisdemokraateilla on nyt listallaan yhdeksän ehdokasta Kaakkois-Suomen vaalipiirissä: www.kd.fi/ehdokasgalleria