Kaikki Savo-Karjalan vaalipiirin 16 eduskuntavaaliehdokasta on nimetty

1.3.2015 klo 21:40 Uutiset

kuvassa ehdokkaat (vasemmalta): Björn Cederberg, Juhani Laurinkari, Maija Silvennoinen, Päivi Kähkönen, Henry Määttä ja Milka Taivassalo.

Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon piirihallitukset ovat nimenneet eduskuntavaaliehdokkaaksi opintosihteeri Jarmo Pippolan Joensuusta. Pippola on toiminut aikaisemmin mm. KD:n kaupunginvaltuutettuna Joensuussa.

 

Kristillisdemokraateilla on Savo-Karjalan vaalipiirissä nyt kaikki 16 eduskuntavaaliehdokasta asetettuna. Aikaisemmin ehdokkaiksi on nimetty työterveyslääkäri ja pastori Björn Cederberg Kuopiosta, KTM Sari Essayah Lapinlahdelta, tohtori Tuomo Keinänen Kuopiosta, perushoitaja Kirsti Kivinen Suonenjoelta, kirvesmies Teuvo Koljonen Joensuusta, IT-insinööri ja kaupunginvaltuutettu Markku Kujanpää Varkaudesta, vakuutusasiamies ja yrittäjä Arto Kukkonen Pielavedeltä, sairaanhoitaja Päivi Kähkönen Juuasta, sosiaalipolitiikan professori ja teologi Juhani Laurinkari Kuopiosta, opiskelija Jussi Mikkonen Varkaudesta, yrittäjä Henry Määttä Nurmeksesta, yrittäjä ja kunnanvaltuutettu Sami Räsänen Rautalammilta, sosiaalialan ohjaaja ja kunnanvaltuutettu Maija Silvennoinen Liperistä, erikoissairaanhoitaja-kätilö ja yrittäjä Sirpa Suikkanen Kiteeltä sekä KD-nuorten pääsihteeri ja AMK-agrologi Milka Taivassalo Nurmijärveltä.