KD Nuoret hakee päätoimista pääsihteeriä

30.5.2016 klo 14:02 Uutiset

Oletko sinä järjestömme tuleva ykköstoimija? Haluatko verkostoitua ja työskennellä valtakunnan vaikuttajien kanssa? Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry. hakee pääsihteeriä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa 2016.

Pääsihteeri toimii järjestön toiminnanjohtajana ja johtaa valtakunnallista poliittista nuorisojärjestöämme puheenjohtajiston alaisuudessa. Hän hallitsee kokouskulttuurin, vastaa järjestön raha-asioista ja tukihausta sekä järjestää tapahtumia ja poliittisia tilaisuuksia yhdessä järjestön hallituksen kanssa.

Pääsihteeri toimii nuorisopiirien aktiivien yhteyshenkilönä ja innostaa toiminnallaan myös muita järjestön vapaaehtoistoimijoita. Hän toteuttaa KD Nuorten viestintästrategiaa käytännössä, vastaa mediatiedotuksesta, toimittaa kuukausittain ilmestyvän KD-lehden nuorten aukeamaa ja huolehtii jäsenpäivityksestä.

Odotamme sinulta joustavuutta, esiintymistaitoa, yhteistyö- ja paineensietokykyä sekä aiempaa poliittista kokemusta. Katsomme eduksi kristillisdemokratian tuntemuksen ja aiemmat toimet/luottamustehtävät nuorisojärjestömme parissa. Markkinointi- ja viestintäkokemuksesta on etua.

KD Nuoret tarjoaa sinulle ponnahduslaudan politiikkaan, mahdollisuuden verkostoitua laajasti eri yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa sekä inspiroivan työyhteisön.

Työskentely edellyttää kykyä ohjata itse omaa työntekoaan, ilta- ja viikonlopputyöskentelyä, jonkin verran matkustamista sekä oman auton käyttöä mm. tapahtumien yhteydessä. Pääsihteerin työaika on 40 h viikossa ja työskentely tapahtuu pääosin puoluetoimistolla. Etätyöskentely on myös mahdollista erikseen sovittaessa. Työsuhde on määräaikainen (yhden vuoden), jatko mahdollinen.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kanssa osoitteeseen [email protected] keskiviikkoon 15.6. klo 23:59 mennessä. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon 24 aikana. Työhaastattelut pidetään viikolla 27.

Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Teemme vaali- ja nuorisotyötä KD-puolueelle, sekä lisäksi toteutamme valtakunnallista tiedotusta ja kampanjoita nuorten yhteiskunnallisen aktiivisuuden parantamiseksi. Tutustu järjestöön nettisivuillamme: www.kdnuoret.fi

Lisätiedot:
Milka Taivassalo
pääsihteeri, KD Nuoret
[email protected]
045 137 6021