Ilmoittaudu 20.1. mennessä eduskuntavaalien vaaliavajaisiin 9. – 10.2.2019 Aulangolle

28.12.2018 klo 20:00 Uutiset

Kristillisdemokraattien eduskuntavaalien avajaisviikonloppu pidetään Hämeenlinnassa 9. – 102.2.2019 Scandic Aulanko kokous- ja kylpylähotellissa. Viikonloppu on tarkoitettu kaikille KD:n jäsenille, perheenjäsenille, ystäville, ehdokkaille, tukitiimiläisille, aktiiveille sekä ihan kaikille KD:n toiminnasta kiinnostuneille!

Voit ilmoittautua mukaan viimeistään sunnuntaihin 20.1.2019 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen: www.kd.fi/aulanko ja vastaamalla sen kaikkiin pakollisiin (*-merkitty) kohtiin. Lomakkeelta löytyy hinnat, aikataulut ja muut tiedot.

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan, saamaan paljon tietoa mm. KD:n eduskuntavaaliteemoista sekä tapaamaan kristillisdemokraatteja eri puolilta Suomea.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan nyt mahdollisimman pikaisesti, jotta kaikki varaukset saadaan tehtyä ajoissa: www.kd.fi/aulanko.

Scandic Aulanko -hotellista ja sen palveluista voit lukea tarkemmin: täällä. Idyllisen ja perinteikkään Aulangon hotellin historiaan voi tutustua mm.: Wikipediassa.

Lisätietoja:

järjestöpäällikkö Mikko Rekimies

puh 044 552 5030, [email protected]