KD toivottaa tervetulleeksi Kansalaispuolueen aktiivit

30.8.2022 klo 12:42 Uutiset

Kristillisdemokraatit toivottaa tervetulleeksi Kansalaispuolueen aktiivit, joista monet ovat jo toimineet KD:n listoilla sitoutumattomina ehdokkaina edellisissä vaaleissa. Esimerkiksi Kainuussa yhteistyö on ollut jo tiivistä ja on luontevaa jatkaa sitä yhdessä KD-lipun alla.

Tämä on luonteva jatko sille pohdinnalle, joka alkoi pari vuotta sitten poliittisten keskiryhmien kesä-webinaarista. Tuolloin todettiin ”kraaterin kokoinen aukko” Suomen poliittisessa kentässä. Mukana pohdinnoissa olivat silloiset Siniset, Kansalaispuolue, Kristillisdemokraatit ja edustajia Keskustasta ja Kokoomuksesta, puheenjohtaja Sari Essayah taustoittaa.

Kansalaispuolueen jäsenet ovat olleet aiemmissa vaaleissa sitoutumattomina KD:n listoilla ja tämä on jatkumo jo tehdylle yhteistyölle. Toivotamme Kansalaispuolueen aktiivit tervetulleeksi KD:n jäseniksi, järjestöpäällikkö Mikko Rekimies toteaa.

Kansalaispuolueen ylimääräinen yleinen kokous päätti sunnuntaina 28.8.2022 yksimielisesti, että puolueesta nykyiset aktiivit jäsenet yhdistyvät Kristillisdemokraatteihin.