Häme on nimennyt lisää eduskuntavaaliehdokkaita

13.12.2018 klo 11:22 Uutiset

Hämeen Kristillisdemokraattien piirihallitus on nimennyt uusia ehdokkaita vuoden 2019 eduskuntavaaleihin. Nimetyt ehdokkaat ovat metsätalousyrittäjä Kauko Kekkonen ja toiminnanjohtaja Jouko Vuorenniemi Heinolasta sekä sairaanhoitaja-diakonissa Eila Virtanen Hollolasta.

 

 

 

 

Aiemmin KD Häme on nimennyt ehdokkaiksi palvelupäällikkö, sairaanhoitaja Nina Aitolan Hattulasta, lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntija, TM Sonja Falkin Lahdesta, matemaattisten aineiden opettaja, FM Jasu Markkasen Hämeenlinnasta, hallintopäällikkö Ismo Portinin sekä kansanedustaja, lääkäri Päivi Räsäsen Riihimäeltä sekä vanhustyön toiminnanohjaaja, artenomi Vuokko Syvännön Hämeenlinnasta. Kaikkiaan KD Häme nimeää 14 ehdokasta.

Aiemmin nimetty vanhempi rikoskonstaapeli Pekka Airamo Lahdesta on valitettavasti ilmoittanut joutuvansa luopumaan ehdokkuudesta terveydellisten syiden vuoksi (ei vakavien).