Nyt on aika näyttää väriä, vielä voit ehtiä ehdokkaaksi!

29.4.2021 klo 20:04 Uutiset

Elämme aikaa, jossa monet perusarvot on asetettu kyseenalaisiksi. Me kristillisdemokraatit puolustamme kestäviä perhearvoja, sanan- ja uskonnonvapautta sekä tietenkin kotimaatamme. Emme halua luovuttaa verovarojamme emmekä päätösvaltaamme epäviisaasti muualle.

Jos olet samaa mieltä ja huolestunut nykymenosta, näytä väriä ja lähde ehdokkaaksi. Toimi heti, sillä ehdokaslistoja voidaan täydentää ensi tiistaihin 4.5. saakka: Monilla paikkakunnilla on KD:n ehdokaslistoilla vielä tilaa uusille ehdokkaille, jotka sitoutuvat KD:n keskeisiin arvoihin ja tavoitteisiin sekä haluavat toimia vastuullisina vaikuttajina kotipaikkakunnallaan.

Tutustu lisää ja täytä ehdokashakemus. Jos et ole vielä KD:n jäsen, lähde vaikuttamaan myös jäsenenä.